Vorige Artikel 1 van 2 Volgende

Petzl Vertex vent

Artikelnummer: A10V
€ 83,25 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Industriële veiligheidshelm met ventilatiegaten voor werken op hoogte en hulpverlening van Petzl. De kinband is ontworpen om minder risico te lopen de helm te verliezen bij een schok tijdens een val. De binnenvoering is van textiel met zes hechtingspunten die het hoofd perfect omsluit, voor een verbeterd comfort. De schokken worden opgevangen doordat de schaal zich vervormt. 

De schaal is uitgerust met laterale gleuven voor de bevestiging van een vizier en oorbeschermers. Vier haakjes voor het aanbrengen van een hoofdlamp met elastische band. Ventilatiegaten met verschuifbare luiken, te bedienen aan de buitenkant, om de helm te ventileren volgens de gebruiksomstandigheden. Geleverd met vuilbestendige hoofdbanden met coating in twee maten voor de binnenkant van de helm. 

Met het CenterFit systeem past u gemakkelijk de hoofdomtrek aan. De hoofdomtrekwieltjes zijn met handschoenen te bedienen. Het CenterFit systeem zorgt ervoor dat de helm mooi recht op het hoofd zit.

Voldoet aan de vereisten voor bescherming tegen schokken van de normen EN 397 en EN 12492. Voldoet aan de facultatieve eisen van de norm EN 397 betreffende laterale vervorming en gebruik bij lage temperaturen.

Levensduur

De levensduur van de helm is maximaal 10 jaar na fabricage. De levensduur moet beschouwd worden als periode zonder oorzaken die het product buiten gebruik stellen en op voorwaarde dat minstens eens per 12 maanden periodieke inspecties worden uitgevoerd vanaf de datum van eerste ingebruikname van het product en dat de resultaten hiervan worden bijgehouden.

Verkrijgbaar in de kleuren: geel, wit, rood, oranje, blauw en zwart. Het jaartal achter de kleur is het fabricagejaar.

Specificaties

Certificering:CE  EN 12492
Hoofdomtrek:53 - 63 cm
Weerstand kinband:< 50 daN
Gewicht:455 gram
© 2018 - 2023 Safetywinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel