Bestelling afhalen
Het is ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij Safetywinkel.nl in Utrecht. Zodra uw bestelling klaar is, nemen wij contact met u op om een ophaalafspraak te maken. 

Betaalmogelijkheden

  • Contant (liefst gepast)
  • iDEAL
  • Bancontact
  • Pinnen
  • SOFORT banking / DIRECTebanking
  • Vooruit betalen

Garantie
Op alle materialen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een product in goede staat dient te verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een product ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u van zo snel mogelijk van een passende oplossing.

Op bepaalde producten zit naast de wettelijke garantie ook nog fabrieksgarantie. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de fabrikant of importeur. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Meer informatie over deze garantie vindt u in de documentatie van het product.

Keuren
Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) zoals een harnas, vallijn en helm dienen conform de Arbowet minimaal 1 keer per jaar geïnspecteerd te worden door een deskundig persoon. Voor elk gebruik is het noodzakelijk de materialen zelf visueel te inspecteren alvorens deze te gaan gebruiken. Voor het eerste gebruiksjaar kunt u de tabel gebruiken in dit document.

Wenst u meer informatie over het keuren van PBM's of wilt u materialen laten keuren, dan kunt u contact opnemen met Safetywinkel.nl via info@safetywinkel.nl of telefoonnummer: 088 - 099 2020.

Levertijd
Safetywinkel.nl streeft ernaar om uw bestelling zo spoedig mogelijk te versturen/ klaar te zetten. Indien de levertijd langer is staat dit vermeld bij het product.

Schoenen
De Meindl werkschoenen zijn niet in verschillende breedte maten te verkrijgen. Werkschoenen mogen omgeruild worden binnen 14 dagen mits ongebruikt en in de originele verpakking.

Verzendkosten

Nederland
De verzendkosten bedragen € 4,95 (inclusief BTW) per bestelling. Boven de € 99,00 (inclusief BTW) worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. 

België en Duitsland
De verzendkosten bedragen € 12,50 (inclusief BTW) per bestelling.

Verzending naar het buitenland
Het is mogelijk om een bestelling te plaatsen als u in het buitenland woont. Stuur een e-mail naar info@safetywinkel.nl met daarin de producten die u wenst te bestellen en uw gegevens. U krijgt dan van ons een prijsopgave inclusief verzendkosten.

Order address abroad?
Please send us an email (info@safetywinkel.nl) with the products and your address. We will send you an offer including the shipping costs.

© 2018 - 2024 Safetywinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel