Retourneren
U heeft recht op een afkoelingsperiode (herroepingsrecht) van 14 dagen na levering van het product, mits het een consumentenkoop betreft. U kunt het product binnen die periode terugsturen zonder opgaaf van reden. Uitzondering hierop zijn speciaal voor u vervaardigde of bestelde producten. Zie voor meer informatie artikel 6, 7,  8, 9 en 10 van onze algemene voorwaarden.

Wanneer u de gehele bestelling retour zendt binnen de afkoelingsperiode zal Safetywinkel.nl de gehele aankoopsom inclusief de berekende verzendkosten aan u overmaken.

Wanneer u een gedeelte van de bestelling retour zendt binnen de afkoelingsperiode zijn de kosten van het retourneren voor uw rekening. Safetywinkel.nl zal aan u de aankoopsom van het geretourneerde gedeelte van uw bestelling overmaken. Verzendkosten worden in dit geval niet teruggestort.  

Retourneringen dienen aangemeld te worden bij Safetywinkel.nl per e-mail naar info@safetywinkel.nl onder vermelding van het ordernummer en uw naam. Hier kunt u het modelformulier voor herroeping downloaden. Deze graag invullen en met de retounering meesturen.

Retouradres:
Safetywinkel.nl
Kobaltweg 58
3542 CE Utrecht
T +31 (0)88 099 2020

Annuleren
Bij Safetywinkel.nl heeft u (bijna) altijd de mogelijkheid om uw bestelling kosteloos te annuleren, zolang deze nog niet is verzonden. Uitzondering zijn speciale voor u bestelde of vervaardigde producten. Annuleringen dienen te geschieden per e-mail naar info@safetywinkel.nl onder vermelding van het ordernummer en uw naam.

Reeds betaalde bedragen worden binnen 14 dagen op uw rekening teruggestort.

Modelformulier voor herroeping

© 2018 - 2024 Safetywinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel