Prijs op aanvraag

Artikel 1 van 4

Petzl Avao bod fast

Artikelnummer: C71BA0

Veelzijdig antival- en werkpositioneringharnas van Petzl. Brede halfstijve beenlussen en heupriem voor een uitstekende ondersteuning. De licht en ademende constructie zorgt voor maximale doorluchting. Schouderbanden hebben een systeem om de carabiners van de antivallijn op te bergen en binnen handbereik te houden. De heupriem en schouderbanden zijn voorzien van zelfblokkerende DoubleBack gespen voor een eenvoudige en snelle afstelling.

De beenlussen zijn uitgerust met automatische Fast gespen voor een eenvoudige en snelle opening en sluiting met behoud van de instelling, ook met handschoenen.

Het harnas beschikt over 5 verbindingspunten. Een ventraal (voorkant ter hoogte van de buik) verbindingspunt biedt de mogelijkheid om de last bij hangend werken tussen de heupriem en de beenlussen te verdelen. De twee laterale (zijkant) verbindingspunten verplaatsen de last naar de heupriem om stabiel te werken op plaatsen waar men steun heeft voor de voeten. Deze verbindingspunten zijn wegklapbaar om ongewenst vasthaken te voorkomen. Een sternaal (voorkant ter hoogte van het borstbeen) verbindingspunt en een dorsaal (achterkant) verbindingspunt voor het verbinden van een valstopsysteem. Bij een val op het dorsale verbindingspunt wordt het gewicht op de beenlussen overgebracht zodat de gebruiker langer kan blijven hangen in de gordel in afwachting van de redding.

Het harnas beschikt over 6 voorgevormde materiaaldragers met beschermhuls en doorsteeklussen voor de Petzl Caritool materiaaldragers.

Verkrijgbaar in 2 maten.

Het jaartal achter de maat is het fabricagejaar.

Specificaties

 Maat 1 (S-L)Maat 2 (L-XXL)
Certificering: CE  EN 358CE  EN 358
EN 361EN 361
EN 813EN 813
Taille:70 - 93 cm83 - 120 cm
Dijbeen:47 - 62 cm50 - 65 cm
Lengte:165 - 185 cm175 - 200 cm
Gewicht:2045 gram2125 gram
© 2018 - 2024 Safetywinkel.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel